Tip Zväčšiť
 

Sójová omáčka Kikkoman 975ml less salt

 

Ochutnajte pravú prírodné japonskú sójovú omáčku Kikkoman so zníženým obsahom soli o 43%. Vďaka pomalé a čisto prírodné fermentáciu je zaistená najvyššia jakkost s ohľadom na tú najlepšiu chuť. Praktické a cenovo veľmi výhodné 1l balenie. Pozor neobsahuje pridaný glutamát ani éčka!

Dostupnosť Skladem (>10 ks)
Jednotková cena €10,68 / 1 l
€10,41
   
Kód tovaru 000172
Značka Kikkoman
Webová stránka značky kikkoman.co.uk/product-ra...
Kategória Sójová omáčka
 

Sójová omáčka Kikkoman - 1L


Pre umocnenie chuti z každého kúsku

Každý kúsok sushi namočený do sójovej omáčky Kikkoman vytvorí vo vašich ústach fenomenálne chuť. Sushi a sójová omáčka k sebe patria ako oceán a ryby. Rovnako tak záleží predovšetkým na jej vysokej kvalite, pretože jedine tak Vám bude sprostredkovaná úplne dokonalá chuť. Sójová omáčka Kikkoman je jednou z tých najkvalitnejších. Čisto prírodná fermentácia rozdrvených sójových bôbov, pražené pšenica prebieha pomaly a trvá niekoľko mesiacov, čo je po mnohých stránkach zárukou tej najvyššej jakkosti.

Má svetlohnedú farbu a príjemnou silne aromatickú vôňu.

použitie

Ako omáčka k sushi
Dochucovadlo do polievok, omáčok, na cestoviny, ryžu
Na marinovanie mäsa a na prípravu minútok
skladovanie

Objem: 1000ml

Zloženie: voda, sójové bôby, pšenica, soľ, alkohol

Skladujte v suchu a tme.

Vyrobené: Holandsko

 

TIP NA SKVELÝ RECEPT

Voňavá kačica na pomarančoch

1 mladá kačica, (asi dvojkilový),

100 ml slnečnicového oleja,

3 pomaranče, (chemicky neošetrené),

1 cibuľa, 1 lyžica nerafinovaného cukru,

4 lyžice pomarančovej marmelády,

300 ml bieleho vína, 500 ml hydinového vývaru,

4 lyžice sójovej omáčky Kikkoman,

soľ, mleté ​​biele korenie

 

Kačicu opláchnite a osušte. Nasekajte na porcie, osoľte a okoreňte. Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno, pomaranča olúpte a rozdeľte na dieliky, odstráňte aj bielu kôru a prekrájajte. Kôru z jedného pomaranča oškrabte škrabkou a tiež nakrájajte nadrobno.

 

V pekáči rozohrejte olej, na ktorý pridajte cibuľku, nechajte zosklovatieť a pridajte cukor, kôru, vývar, víno, sójovú omáčku. Povaríme a kačicu vložte kožou dole. Priklopte a dajte do rúry, pečte pri 160 stupňoch asi 40 minút. Potom kačicu obráťte a zložiť pečte ešte ďalších 40 minút. Priebežne kontrolujte, nalievajte výpekom a podlievame vývarom. Nakoniec šťavu zlejte.

 

Kačicu preložte na plech a dopečte pri 180 stupňoch dozlatista. Do šťavy pridajte pomaranča, marmeládu a povaríme. Dochuťte soľou, korením, prípadne čili. Môžete precediť alebo ponechať s kúskami pomarančov.

 

Pokrm podávajte s ryžou alebo malými zemiačiky.

 
Hmotnosť 1.25 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: