Popis
Miso GENMAI hnEdá rYžA 400g 味噌玄米茶
Nepostrádateľná pre Vaše japonské kuchtenie :)
Miso je vyzretá fermentovaná pasta vyrobená zo sójových bôbov, ryže, pšeničnej alebo jačmennej múky. Ide o typické japonské stredne silné, slané korenie najčastejšie používané na prípravu japonskej miso polievky. Používa sa tiež pre dochutenie restovaných jedál, na prípravu omáčok, marinád, nátierok a mnoho ďalšieho. Vďaka svojej všestrannosti sa Miso genmai stala nepostrádateľnou prísadou pravej japonskej kuchyne.
Esencia pre Vaše chuťové poháriky a zdravie celého tela ...
Vďaka obsahu živých enzýmov napomáha Miso Genmai tráveniu a tiež ovplyvňuje vyváženosť prírodných sacharidov. Vášmu telu dodáva esenciálne aminokyseliny, užitočné vitamíny a minerály aj proteíny. Surovina obsahuje aj vitamín B12. Hnedá ryža tiež prospešne alkalizuje krv a slúži na povzbudenie životnej sily, podporuje látkovú výmenu, vyživuje pokožku a krv a tým podporuje tvorbu buniek a kožného tkaniva. Medzi pozitívne vlastnosti patrí aj jej schopnosť rozpúšťať v krvi cholesterol vďaka čomu sú cievy pružnejšie. Zmierňuje negatívne dôsledky z fajčenia, konzumácie alkoholu. Miso je pomocník pri prevencii proti alergiám a tuberkulóze.
Kedy v kuchyni používať ...
Miso pastu pridávame do takmer hotového jedla. Prečo? Preto aby sme už pastu v jedle nevarili a nepripravili tak hotové jedlo o výživné látky ktoré Miso Genmai obsahuje.
Skladovanie
Skladovateľnosť tohto ochucovadlá japonskej kuchyne je veľmi dobrá a môžete ho uchovávať doma až niekoľko mesiacov. Po otvorení balenia je potrebné ho skladovať v chladničke alebo na veľmi chladnom a tmavom mieste.
Charekteristické znaky Miso pasty
Konkrétne toto Miso Genmai Hnedá ryža má svoju charakteristickú chuť a výrazne tmavú farbu, vďaka tomu, že sa k výrobe používa hnedá ryža a to celé zrno vrátane vonkajšieho obalu.
Zloženie:- Sojové boby
- hnedá ryža27,5%
- morská sol
- 11%,voda,
- fermentačné činidlo (aspergillus oryzae)
Vyrobené v: Japonsko
Hmotnosť: 400g
Alergény: sójové bôby
Podobné produkty
Hmotnosť | 0.42 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.