Popis
Umeocet vzniká pri výrobe Umeboshi - japonských nakladaných slivôčok. V skutočnosti sa nejedná o ocot, pretože neobsahuje kyselinu octovú, ale kyselinu citrónovú. Je vhodné ho pridať všade, kde potrebujete získať kyslú a slanú chuť. Skrátka, keď ho použijete na dochutenie šalátov, tak už nemusíte pridávať soľ.
Má priaznivé účinky na trávenie, podporuje chuť do jedla, pomáha pri žalúdočných problémoch a celkovo podporuje organizmus.
Zloženie: UME slivkový ocot 61 %, (ume slivky 80 %, jedlá morská soľ 20 %) listy Shizo (listy Perilla), jedlá morská soľ
Objem: 250 ml
Krajina pôvodu: Japonsko
Alergie: Môže obsahovať stopy lepku.
Hmotnosť | 0.9 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár