Popis
Vhodné na krájanie morčacieho mäsa, pečene, šunky, hovädzieho carpaccia
Dĺžka rukoväte: 127 mm
Dĺžka čepele: 208 mm
Celková dĺžka: 335 mm
Hmotnosť: 160 g
Tvrdosť: HRC 56-58
Odporúčania a údržba:
Nôž na krájanie 210 mm vyrobený z japonskej ocele AUS-8, nikdy neumývajte v umývačke riadu. Na zachovanie ostrosti nôž ihneď ručne umyte a osušte.
Japonský nôž nepoužívajte na krájanie tvrdých alebo mrazených potravín. Mohli by ste zlomiť čepeľ alebo odlomiť časti čepele.
Nôž nepoužívajte ako páčidlo a vyhýbajte sa jeho ohýbaniu.
Chráňte nôž a jeho čepeľ pred pádom alebo nárazom.
Ak viete, že nôž z ocele AUS-8 nebudete používať dlhší čas, odporúča sa natrieť ho olejom a zabaliť do látky alebo novín.
Nôž skladujte na bezpečnom mieste a chráňte ho pred deťmi !
.
Hmotnosť | 0.4 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.