Popis
ZMES NA OBAĽOVANIE TEMPURA - 1 KG
Máte radi niečo chrumkavé a voňavé...
Vyskúšajte obaľovať kuracie mäso, zeleninu, ryby alebo krevety v hotovej zmesi Tempura wrapping mix. Stačí zmiešať zmes s vodou, napríklad v pomere 200 g zmesi s 300 ml vody. Zmiešajte hustejšie cesto, obaľte v ňom vybrané mäso alebo zeleninu a vložte na panvicu - smažte do zlatista a do chrumkava.
Mäso alebo zeleninu nemusíte nevyhnutne smažiť v tempure, ale môžete ich aj upiecť v rúre. Záleží na vašej chuti a kreativite.
Pokyny na prípravu:
1. Pripravte si, očistite zeleninu, krevety alebo iné morské plody.
2. Obalte ich v suchej zmesi na tempuru.
3. Zmes na tempuru zmiešajte so studenou vodou v pomere 1:1, dobre premiešajte, prípadne pridajte vajce (ale nie je to nevyhnutné) a zeleninu alebo krevety v tejto zmesi obalte.
4. Smažte na rozpálenom oleji zo všetkých strán dozlatista.
Dôležitý tip: Cesto by malo byť ľadovo studené, čím väčší je teplotný rozdiel medzi cestom a olejom na vyprážanie, tým lepšie.
Podávajte čerstvé a ešte chrumkavé, napríklad s ryžou a sladkokyslou omáčkou.
Zloženie: pšeničná múka, korenie (kukuričný prášok, cesnak, čierne korenie, soľ), kukuričný prášok, prášok do pečiva (pyrofosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný, kukuričný škrob, fosforečnan vápenatý, glukono delta laktón, ryžový prášok, glutaman sodný.
Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Hmotnosť: 1 kg
Vyrobené v: Južná Kórea
Hmotnosť | 10 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.