Popis
Teriyaki je kulinárska technika pochádzajúca z Japonska. Jeho názov pochádza zo slova teru (japonský lesklý list), pretože nakladaná jedla prirodzene septembra.
Teriyaki Sen Sójová omáčka na varenie je vďaka svojej hustej konzistencii vynikajúce základňou pre varenie pokrmov z mäsa, rýb, morských plodov, hydiny, zeleniny, ryže alebo cestovín.
Použitie: Pre marinovanie mäsa pred pečením / blanšírovaním. Veľmi vhodný pre kačicu, hus alebo morku. Je tiež vhodná pre zeleninové jedlá.
Zloženie: voda, sójová omáčka, soľ, cukor, víno, ryžový ocot, ustricová omáčka, kukuričný škrob, zázvor, cibuľa, cesnak. Konzervačné látky: benzoan sodný, sorbát draselný. Stabilizátor: xantánová guma.
Energia: 149,48 kcal / 635,3 kJ Tuky: 0 g Sacharidy: 33,5 g z toho cukry: 26 g Bielkoviny: 3,87 g Soľ: 5,6 g
Hmotnosť | 0.09 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.